Yoniägg för bäckenbottenhälsa

Vänj din yoni gradvis med ditt ägg!

Välj den stenen du känner dig mest dragen till.
Yoni-ägg har varit till stor hjälp för att stärka och upprätthålla ett hälsosamt och flexibelt bäckenbotten, en god intim energi och kan förbättra ditt kärleksliv.

Att använda yoniägg är en gammal tradition med rötterna i Asien och kan vara en fungerande metod för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Yoni är sanskrit och betyder helig plats, på svenska översätts det till vagina och står för kvinnans sexuella center.

Idén att använda sig av yoniägg uppkom från början för att förbättra hälsa – både för den fysiska kroppen samt spirituellt. Yoniäggen stimulerar muskulaturen i vaginan och bidrar till att ge liv och energi samt att stärka bäckenbottenmusklerna och rotchakrat.

Det sägs även att användning av yoniägg kan stimulera den sensuella och sexuella energin samt motverka inkontinens och framfall. En tränad yoni kan uppleva ett högre blodflöde, där energin lyfts inåt och uppåt, vilket gör att du kan uppleva djupare njutning av mer intensiva sensationer och känslighet sexuellt. 

Använd t ex när du mediterar för att öka grundningen av ditt feminina väsen och hylla ditt inre heliga tempel.

Specifikationer:

-Finns i storlekarna 25 x 35 mm, 30 x 40 mm och 35 x 50 mm

-Rättvisemärkta kristaller

-Äggen har ett genomgående hål i ena änden där du kan trä igenom en tråd för att underlätta uttagning av ditt ägg. 

Standar användning: Yoni ägget kan vara kvar i din vagina i flera timmar. Muskulaturen hanterar ägget omedvetet och därmed används kristallens effekt.
Övningarna ger hela buken energi, övningarna med Yoni-ägg får den sexuella energin att flöda och ger en större sensorisk potential.

Träning för att stärka bäckenbotten: Andas in, håll andan knip och räkna till 12 med din inre röst, upprepa flera gångar först några minuter sen upp till 20minuter.

Meditera med ditt yoni ägg: kupa händerna runt ägget. Ta några djupa andetag och släpp ut all energi och tankar som inte gynnar dig. Koncentrera dig på äggets energi och tillåt energin att flöda fritt uti cellerna. För in ägget och fortsätt meditera grundande med starkt fokus på hela yoni.

Affirmera: ”Jag är en stark kvinnlig energi, Jag är gränslös kärlek”.

OBS! av hygieniska skäl är det ingen bytesrätt på yoniägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s