Valborg 2023

Nu har ljuset gjort stor intåg i vår del av världen.
Hoppas ni hade en fin Valborg där vi fick tillfälle att bränna bort mörkret och välkomna ljuset även bildigt talat.
Med min son var vi vid den stora elden och brände bort våra nedskrivna ord om allt som vi vill lämna bakom oss denna vinter och från denna storm. Och idag till den första fullmånen efter Valborg sätter vi upp vad vi vill välkomna in i våra liv i denna nya fas full av ljus värme och styrka.
Ritualer har vi med oss från våra förfäder och har byggt grunden till våra samhällen, så det inte någon hukospukos utan vad dessa ritualer gör är att de skapar lugn, tillhörighet, gemenskap, mening och ordning beroende på ritualen. Att göra oss av med det som inte gör oss nytta längre och öppna upp för det nya som vi behöver, detta är en psykologisk övning som gör oss mer mottagliga till det nya vi vill ha i vårt liv och gör det lättare för vår undermedvetna att ta emot.
Idag kommer jag att rensa mina kristaller och ladda dem i månskenet inatt samtidigt som jag ska meditera med min obsidian yoniägg för att stärka och utnyttja denna speciella energi under denna tid på året. Jag kommer att skriva en lista av alla mönster och vanor som jag VILL ha i mitt liv och gräva ner den i en kruka på balkongen som ett frö som ska få växa genom sommaren.
Lycka till ikväll om du väljer att genomföra denna ritual och idag är även Womb Blessing för er alla som har skrivit upp er, om ni har glömt det finns det fortfarande två tider för att ta emot denna fantastiska healing. Skriv om du har frågor!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: