Qryo och Microneedling Pen

Har ni sett att Zarah Lady Love har blivit certifierad i Qryo Microneedling Pen?

Det har länge varit en dröm att kunna erbjuda denna behandling för alla er som har ärr, bristningar, missfärgningar på de intima området.

Ni har talat och jag har lyssnat!

Nu erbjuder jag Microneedling på kroppen, de platser jag har noga utvalt är just sådana som kan göra mycket med ens självförtroende.

Hur man känner när man tittar på sig själv i spegeln? Detta handlar inte om att förändra sig själv utan att FÖRBÄTTRA sig själv. Så de utvalda är rumpan, ryggen, mamma mage och intima områden.

Ni är välkomna att boka en kostnadsfri konsultation där ni kan ställa alla era frågor.

Behandlingen tar ca 30 minuter och för bästa resultat rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar, där varje behandling avslutas med en utvald ansiktsmask som ligger på i minst 15–20 minuter.

Vill man kan du kombinera och få en VIP behandling med våra avancerade behandlingar, läs mer i hemsidan under de olika rubrikerna Microneedling, Booty facial, Vajacial och Penacial.

Fun fact: Clinic PEN +, Dermapen, Skinneedling, Microneedling Pen eller Micropen är i stora drag samma sak men döpta olika.

Behandlingseffekter:

🍄Pigmenteringar behandlas
🦄Huduppstramning och hudföryngring
🐱Hudföryngring (linjer/rynkor)
🐽Reducera stora porer, acne och acne ärr
🐡Milier och pormaskar
🍪Mindre ärr och ärr pigmentering
🫗Tillför vitaminer och fukt till huden
🦓 Bristningar behandlas

Boka din gratis konsultation redan idag då du får en gratis hudanalys, får se vår maskin där du kan ställa alla dina frågor och vi går igenom dina behov och möjligheter!

Välkomna!

#microneedling#microneedlingsödermalm#södermalm#bootyfacial#vajacial#penacial#ryggbehandling#rumpbehandling#ansiktsbehandling

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: