Lady Love

Jag heter Zarah Love Pittaluga alias Lady Love och detta är min Wellness studio. Jag är vaxspecialist, bodypiercer, yoni steam pratictior, sexualupplysare, energiarbetare, Holistisc Intimate SelfCare Coach och snart personlig tränare med inriktning på bäckenträning, jag har en kandidat i mänskliga rättigheter och demokrati samt 14 år universitetsstudier inom samhällsvetenskap, kvinnorsrättigheter och genus. För närvarande utbildar jag mig till laserterapeut och inkontinens coach.

Behandlingarna kretsar runt vanliga intima besvär som finns och är väldigt vanliga men är närmast tabu belagda. Så fort ett samtal om underlivet tas upp så sexualiseras det eller avhumaniseras samt kritiseras från alla håll. Detta är något som jag vill bryta, jag vill genom denna studio kunna bidra till att bryta fördomar, hjälpa de som vill och fylla hjärtan med glädje och balans.

Jag ser det som mitt kall att hjälpa andra människor att känna sig vackra och åtråvärda i sin egen kropp och hjärta. Då jag tror verkligen att detta kan läka sår som är kopplade med vår självkänsla och denna i sin tur är grundläggande för vår mentala hälsan som är en stor problem i dagens samhälle.

Genom att skapa en TRYGG PLATS där du kan vara dig själv utan att vara rädd att dömmas eller skadas, vill jag brytta normen för flera skönhets salonger som har en tendens att tala om för dig allt du behöver förändra hos dig själv och ger upphov till större utseende fixering. Här är alla kroppar välkomna, oavsett hur den ser ut. Det viktigaste är DIN hälsan och att DU mår bra i din egen kropp. Därför är varje person unik och vad passar en passar inte alls en annan.

Tack för att din tid att läsa om vilka vi är och välkomen till den postkoloniala feministiska skönhets och wellness studio.

%d bloggare gillar detta: