HIFEM bäckenbotten träning

Ny innovativ teknik som stärker muskulaturen i bäckenbotten och hjälper mot inkontinens besvär för både män och kvinnor

INSCULPT CHAIR är en ny metod som hjälper personer med urininkontinens, bäckenbottenproblem vid prostata problem, bäckenbottenproblem efter förlossning, generell inkontinens, svaga muskler och nedsatt intim tillfredsställelse.

Bäckenbottenmusklerna är det lager av muskler som stöder bäckenorganen och sträcker sig över bäckenbotten. Starka bäckenbottenmuskler ger kontroll över blåsan och tarmen. Försvagade bäckenbottenmuskler betyder att inre organ inte stöds fullt ut och man kan ha svårt att kontrollera urinblåsan. Bäckenbotten är som en korsning mellan studsmatta och hängmatta. Bäckenbottens muskler kan studsa upp och ner samtidigt som vi rör oss. De lyfter samtidigt upp hela bukens innehåll mot tyngdlagen precis som en hängmatta. Det är inte en muskel utan flera stycken som går i olika riktningar och gör lite olika saker. Förutom bäckenbottens lyftkraft har den också en tillstängningsfunktion kring urinrör och analöppning.

HIFEM

INSCULPT CHAIR använder elektromagnetisk energi för att leverera 12000 supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling på 28 minuter.
Under en behandling sitter du FULLT PÅKLÄDD i HIFEM-stolen och kan t.ex. läsa en bok. BEHANDLINGEN är icke-invasiv behandling, med andra ord finns inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad.

HUR FUNKAR DET?

INSCULPT använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna. Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka. Den kraftiga aktiviteten i muskulaturen under behandlingen är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en volymminskning av dessa.

Kan man träna bort inkontinens?

Bäckenbottenträning är det bästa när man lider av besvär med inkontinens. För att träningen ska få bra effekt är det viktigt att du tränar rätt muskler.

HUR FUNGERAR BEHANDLINGEN?

Under behandlingen gör dina muskler 12000 knipövningar på 28 minuter. Insculpt Chair använder elektromagnetisk energi för att leverera tusentals supramaximala sammandragningar i bäckenbottenmusklerna under en enda behandling. Hela besöket tar 45 minuter och du kan återgå till jobbet, gymmet och göra vad du vill direkt efteråt.

Du får ingen träningsvärk eftersom behandlingen tar bort mjölksyran ur dina muskler.

Behandlingen kan även hjälpa om du har nedsatt intim tillfredsställelse.

Ingen behöver ha bindor/ blöjor som vuxen. Detta är tiden då vi ska revolutionera och sluta med pinsama underlivsproblem. Detta är så vanligt och det mest sorliga är att det finns hjälp att få som inte är en besök hos kirurgen! Över 500 000 personer i Sverige lider av inkontinens, över hälften av kvinnor och nära en tredje del av män. Orsaken varierar men problemet är detsamma. Och det finns hjälp! Vill du bli behandlad med respekt och diskret för att helt bli av med dina besvär?

SE HUR VI HAR SYSTEMATISERAT INKONTINENSBEHANDLING
Free wood number one image
Vi går igenom din situation och tar reda på specifikt vad du behöver jobba med. Vi mäter ditt läckage innan och efter varje behandling för att se din process.
pexels-photo-16005998.jpeg
Vi tar fram ett träningsschema för att säkerställa att du även lär dig avslappning av bäckenbottenmuskulaturen
Du kommer till oss i Stockholm vid Mariatorget och genomför Insculpt Chair behandlingar där en behandling gör 12 000 knipövningar på 28 minuter per gång.

Boka din gratis konsultation redan idag! Där går vi igenom just dina besvär och hur vi kommer att uppnå den resultat du och ditt underliv är värda!

Om du har kommit hit och läst så är du verkligen intresserad, ellerhur?

Vad väntar du på? Du är värd att ha en stark underliv!

%d bloggare gillar detta: