Välkommen vackra människa!

Lady Love Wellness AB föds ur behovet av en plats som fokuserar på alla delar av snippan ur en holistisk utgångspunkt. Där genom de olika behandlingarna, informationsvideos, Coaching samt träningsprogram, lyfter hela underlivet som en helig plats.

På Lady Love Wellness kan du i ett tryggt, lungt och rosa miljö få vaxning vart som helst på kroppen eller ansiktet med den bästa vaxet på marknaden, den australiensiska Lycon. Jag använder mig av flera olika typer av vax, både vegansk vax och bivax, i både remsvax och hårdvax.

Jag har äran att som första salong i Stockholm att utföra vajacials och penacials som är en spabehandling som behandlar det intima huden som ofta tar skada av olika hårbortagningsrutiner eller helt glöms bort.

Jag är även Womb Coach där du kan få hjälp att hitta och stärka din femenina centrum och höja din självkärlek. Du kan även få hjälp att hitta tillbaka till din sexualitet efter du har varit utsatt för olika sexuella övergrepp.

Här kan du också göra alla möjliga piercingar och håltagning av öron med smycken från WildCat.

Här finner du även ett speciell urval av piercing smycken för intima piercingar och bröstvårtan men även till alla andra områden. Smyckerna är gjorda i guld, titan eller kirurgisk stål 316L.

Jag erbjuder yonisteam där du kan få en personlig utformad program och recept. Jag utför även kristall healing och energi resningar. Det finns möjlighet av att köpa ekologiska och handplockade örtblandningar till både te och yonisteam. Du kan även köpa tavlor, yoniägg av rättvismärkta kristaller och naturliga eftervårdsprodukter för hudvård, vaxning och hormonbalans.

Visionen kan kort sammanfattas till att Lady Love Wellness är en plats som hjälper människor att känna sig vackra, respekterade och friska oavsett bakgrund. Som möter ett växande behov av omhändertagandet av det intima sfären inom olika områden.

Så vad väntar du på?

Välkommen till den feministiska skönhetssalongen

%d bloggare gillar detta: