BOOTY FACIAL

BOOTY FACIAL / BUTT FACIAL

Har du hört talas om Booty Facials än? Dessa fantastiska hudvårdsbehandlingar är nästa stora grej inom skönhet. Denna lyxiga behandling är inriktad på en mängd olika problem med huden på rumpan. Precis som huden i ansiktet är huden på rumpan utsatt för torrhet, fjällighet, förlust av elasticitet, fasthet och inflammation.

Behandlingen innebär en kombination av rengöring, exfoliering, extraktioner, mikroneedling, återfuktning och aktivering. När behandlingen är över kommer din rumpa att kännas mjuk och skön att röra vid.

Rumpan eller ryggen är några av de mest försummade områdena i kroppen, det är ofta svårt att se vad som händer där bak (bokstavligen), så vi kan ta hand om det för dig. Att ha slät, jämn hud överallt får alltid alla att känna sig lite mer självsäkra. Vår facial för rumpan är ett utmärkt sätt att förebygga inåtväxande hårstrån och akne, stimulera kollagenet, göra huden ljusare och mjukare samt släta ut celluliter.

Behandlingen är inte bara avslappnande, den är också mycket effektiv när det gäller att ta bort orenheter och tilltäppta porer, så att våra aktiva produkter kan börja arbeta för att jämna ut hudtonen och lämna din hud mjuk och len.

Förbättra hudhälsan på din rumpa

Huden runt rumpan är i allmänhet tjockare och innehåller fler oljekörtlar än huden i ansiktet. Den täcks också ständigt av våra underkläder och kläder. Porerna kan också lätt täppas till av smuts, talg och olja.

Dessutom flagnar huden hela tiden och de döda hudcellerna fastnar i dina porer. De döda hudcellerna ansamlas i porerna och hårsäckarna detta orsakar follikulit. De där knölarna som ser ut som finnar är mycket behandlingsbara när man jobbar med regelbundna behandlingar.

Exfolieringsprocessen i en booty facial spelar en viktig roll för att avlägsna all oönskad smuts på din hud. För att optimera denna process blandar vi vår egen hemgjorda skrubb som är fri från konserveringsmedel, naturlig och lämplig för känslig hud, med målet att avlägsna döda hudceller och rengöra porerna noggrant.

Förutom att rengöra är både djuprengöringen och den hemgjorda skrubben användbara för att bibehålla hudens mjukhet och jämnhet. Eftersom de båda är naturliga är de dessutom lämpliga för den mest känsliga huden, passar den även för personer med eksem och psoriasis.

De rengörande och exfolierande stegen, tillsammans med den manuella extraktionen, säkerställer att de tar bort de bakterier och döda hudceller som kan orsaka akne, samtidigt som de förbättrar din huds allmänna hälsa.

Efter alla dessa steg kommer din hud lätt att absorbera alla näringstillskott i form av fuktkrämer och serum.

Boka gärna din konsultation redan idag! Där gör vi en hudanalys av din booty och väljer rätt behandling och produkter som är bäst för just dig!

%d bloggare gillar detta: