Microneedling

Drömmer du om en mer jämn, strålande och ungdomlig hud?

Microneedling kan vara svaret du letar efter. Denna effektiva hudvårdsbehandling är perfekt för att förbättra hudens textur och utseende.

Genom att skapa mikroskopiska skador stimulerar microneedling kroppens naturliga förmåga att reparera sig själv och producera mer kollagen och elastin, vilket resulterar i en fastare, fräschare och mer ungdomlig hud. Du kan välja att behandla ett specifikt område med vår 1x område-behandling, som kan vara ansiktet, halsen eller dekolletaget.

Behandlingen är utformad för att effektivt bekämpa en rad hudproblem, inklusive fina linjer, rynkor, akneärr, stora porer, hyperpigmentering, solskadad hud och mer.

För att uppnå de bästa resultaten rekommenderar vi våra 3 eller 5-behandlings kurpaket, som erbjuder en omfattande och effektiv behandlingsplan för att verkligen göra en märkbar skillnad i din hud.

woman in red sports bra and black underwear standing in front of frames

Om du vill behandla flera områden, erbjuder vi förmånliga paketpriser för att ge dig bästa möjliga värde och resultat. Innan vi påbörjar någon behandling, rekommenderar vi alltid en kostnadsfri konsultation.

Under denna tid kommer vi att diskutera din individuella hudhälsa och förstå dina specifika mål och förväntningar.

Detta gör att vi kan skräddarsy en behandlingsplan specifikt för dig.

Boka din kostnadsfria konsultation idag och ta det första steget mot din drömhud med microneedling!

%d bloggare gillar detta: