Vajacial

Vad är en vajacial? och varför ska du göra en?

Vajacials är en spabehandling som utförs på venusberget och bikinilinjen.

Ja – du läste rätt. Det finns en ansiktsbehandling för din V. Borde vi inte göra detsamma för det mest intima området i kroppen?

För dig som är ny på konceptet är vajacial en spabehandling som utförs på vulvan. Med fokus på bikinilinjen och venusberget. Det handlar faktiskt inte om vaginan. Utan denna behandling kan genomföras av alla kön. En vajacial kan med fördel göras som en uppföljande behandling efter din hårbortagningsrutin – oavsett vilken metod du använder för att ta bort håret.

Vad är syftet med en vajacial?

En vajacial behandlar inåtväxta hårstrån, tar bort döda hudceller, jämnar ut bumps runt bikinilinjen, förhindrar akne, hjälper till med hyperpigmentering, innåtväxta hårstrån, inflammerade hårsäckar, allt för att upprätthålla frisk, slät och hydratiserad hud i intimområdet.

Vad består behandlingen av ?

En vajacial är vanligtvis en 50 minuters behandling, som inkluderar anpassad cleanse mot innåtväxta hårstrån från Lycon. Ångbehandling  för att djuprengöra och öppna porerna samtidigt som en peeling med anpassad scrub från Cuccio Naturale eller Himalaya salt mix, extraktioner av inåtväxta hårstrån med sterila verktyg, följt av en anpassad azteka lermask som speciellt blandas inför varje kund, kompletterad med ett fuktgivande intimserum eller en uppstramande serum. En lätt kemisk peeling kan också göras i detta område för de med problem hud.

När ska du göra en vajacial?

Vajacials är vanligtvis uppföljningsbehandlingar för att hantera biverkningar av hårborttagning på intimområdet. På Lady Love Wellness kan du göra din brasiliansk + Vajacial samma dag, det kallas vår lyxiga Vajacial-behandling. Det rekommenderas att göra en Vajacial upp till 7 dagar efter rakning eller vaxning.

Vilka är några fördelar med en vajacial?

Vajacials kan hjälpa till med att jämna ut hudtonen runt bikinilinjen, bli av med bakterier och hudljusande behandling för att minska missfärgning och hyperpigmentering. Hjälper med den intima hudvård och förhindrar irritation från vaxning / rakning. Den underhåller samtidigt som den främjar de kosmetiska fördelarna för den intima området, främjar vajacials också kroppspositivitet.

Är de för känslig hud?

Ja, detta är säkert för känslig hud. Fråga om råd du har allergier.

Vajacials kan öppna och skapa ett icke-sexuellt och bekvämt förhållande för kvinnor som tenderar att avvika från den regionen av kroppen. Vajacials är också kända för att vara en stor stressavlastande behandling som att få en vanlig månadvis ansiktsbehandling, massage, manikyr eller pedikyr.

Den perfekta behandlingen att lägga till en spadag för den ultimata helkroppsavslappning.

%d bloggare gillar detta: