Womb Coach

Womb healing är omfattande och inkluderar läkning av ER ALLA LIVMODERBÄRARE. Det är sammanvävt med sinne, kropp och ande, med hur du andas, tänker och relaterar till vad du tror, talar högt och känner inom dig …

Smärtsamma sår uppträder ofta som smärtsamma symtom i ett försök att uppmärksamma dig på deras vård. Dessa symtom kan manifesteras som PMS, cystor på äggstockarna, fibroid, endometrios, infertilitet, smärtsamt sex, humörsvängningar, depression eller irritabilitet. Det är känt som den feminina smärtkroppen, som kan beskrivas som en energisk rest av den kollektiva erfarenheten av livmoderbärare genom historien. Våra förfäder fick inte tala sin sanning, dela med sig av sin röst och säga “nej”, oftast tvungna att gå med på eller underkasta sig sina mäns eller familjens plikter. Livmoderbärare betraktades som egendom. De var inte suveräna, vilket betyder att de inte hade handlingsfrihet över sina kroppar eller liv. Det är livmodern där livet börjar för oss alla, utgångspunkten för vår resa här på jorden. Beläget i mitten av bäckenskålen representerar livmodern det omedvetna och håller inom sig minnena av levda livstider, både dina egna och dina förfäders.

Min roll som womb coach är att guida dig hur du kan komma till en djup kontakt med dig själv, din yoni och din livmoder. Detta kommer medföra en ökad självkänsla, självförtroende och som kommer leda till bättre s*xliv. Fler och större org*smer med eller utan partner. Den största och viktigaste resultatet är de nya insikterna om dig själv och den djupa själsliga samt emotionella läkningen. Du kommer få en rad olika övningar som du kommer utföra hemma och sedan möts vi för uppföljning och vidare utveckling minst en gång i månaden, oftare om du känner behov av det. Vi slutar aldrig växa och utvecklas men ibland behöver vi lite hjälp på traven för att veta hur vi möter en vis problematik, och det är just där jag kan hjälpa dig så du kan fortsätta bygga den bästa version av dig själv.

Allt som sägs är konfidentiellt och jag har tystnadsplikt.

Du och din Yoni

Vi möts och har en coachande samtal om hur du kan förbättra din relation med din Yoni samt öka din självkänsla och självvärdet i din egna kropp.

Efter samtalet kommer du att ha en plan hur du kan utvecklas och arbeta med övningar hemifrån. Dessa skall du fortsätta med minst en vecka. Du kan komma att få dagliga affirmationer, dagliga somatiska övningar, vecko guidade meditationer, du kan komma att lära dig en enkel womb massage att utföra på dig själv och även lära dig hur man använder yoniägg.

Allt blir anpassad för just din speciella behov.

Jag hjälper dig med att sätta upp ett selfcare program. I detta program ingår ett anpassad träningsprogram med yoniägg, womb massage, anpassade affirmationer, guidade meditationer. Vi träffas en gång i månaden där du kan uppdatera mig om dina framgångar och sedan får du massage eller yonisteam med förblandade örter. Jag uppdaterar även ditt program med nya anpassade meditationer och affirmationer.

Zarah har en fantastisk energi och lyssnar empatiskt! Det är tydligt att hon verkligen kan det som hon pratar om.

Jasmine J.

Ta tillbaka din heliga makt och integritet!

Womb coaching för dig som har varit utsatt för sexuella övergrepp. Vi möts och har en coachande samtal om hur just du kan förbättra din relation med din Yoni samt självkänsla och självvärde i din egna kropp.

Efter samtalet kommer du att ha en plan om hur du kan utvecklas steg för steg och arbeta med olika övningar där jag kommer vara tillgänglig för modifering och uppdatering under hela tiden som du går programmet för att du ska känna dig trygg om några nya oväntade känslor skulle dyka upp. För dig som väljer detta program kan du vara trygg att jag kommer kunnas nås utanför öppettider, allt för din trygghet.

Du kommer få möjlighet att kunna anmäla dig till en program som inkluderar antiflamatorisk kost som balanserar dina hormoner, fysiska övningar, självkärlek övningar, nya vardagsrutiner och vi övar med guidade meditationer utvalda för just dig som bearbetar steg för steg din trauma så du kan på ett säker sätt leva i ditt fulla sexuella energi utan skam eller blockeringar.

Omg I just had the most Fantastic experience Love was very nice and welcoming and made me feel very comfortable as this was my very first time. She was gentle & informative will highly recommend to friends and family. I’m will be a forever customer .

Maria N.san

%d bloggare gillar detta: